فروش پنیر سراب

روز جهانی پنیر چه روزی است؟ 4 ژوئن

جمعه, ۱۶ خرداد ۱۳۹۹، ۰۴:۲۸ ب.ظ

4 ژوئن در روز ملی پنیر نامیده شده است. با توجه به تنوع بالای پنیر تولیدی در جهان طعم این ماده غذایی به عوامل مختلفی از جمله کشور تولیدی، نوع غذایی که حیوان می خورد، پاستوریزه شدن آن و زمانی که برای رسیدن آن صبر شده است بستگی دارد. 

موادی از جوله ادویه ها، میوه و دود برای طعم دهی به برخی از انواع پنیر استفاده می شود. در سال 2014 از شیر گاو برابر با 18.7 میلیون تن پنیر در کشورهای جهان تولید شد. پنیر سرشار از کلسیم،‌پروتئین و چربی است و برای سلامتی مفید بوده ولی باید به اندازه مصرف شود. پنیر را می توانید در کنار انگور، گوجه، زیتون و ... به همراه نان میل کنید.

در یک سایت خارجی نوشته شده است که پنیر را سرد مصرف نکنید بگذارید چند دقیقه در اتاق بماند و کمی گرم شود. گفته شده گرم شدن پنیر طعم و بافت بهتری به آن می دهد. (این را باید بگذارم توی برنامه تست)

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۹/۰۳/۱۶
سعید گلمحمدی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی