نگهداری پنیر لیقوان در زیر زمین
جمعه, ۲۳ خرداد ۱۳۹۹، ۰۴:۱۲ ب.ظ
پنیر لیقوان را بعد از آنکه داخل حلبی ریختند به یکسری غارها و تونل های زیر زمینی که از قدیم کنده شده اند انتقال می دهند. پنیر در زمانی که در انبار نگهداری می شود باید در دمای پایینی قرار بگیرد. دمایی که برای این کار گفته می شود بین 14 تا 16 درجه است.
دمای زیر زمین در فصل تابستان نسبت به هوای بیرون کمتر است. این ویژگی باعث شده است تا لیقوانی ها از آن برای سرد نگه داشتن پنیرهای خود به رایگان استفاده کنند. این سرما مانند یخچال های برقی نیاز به هزینه زیادی ندارد و از جهت دیگر با رفتن برق به صورت ناگهانی بالا نمی رود.
نکته: پنیر قبل از رفتن به گرمخانه باید حدود دو هفته در گرم خانه یا همان دمای محیط نگهداری شود.
۹۹/۰۳/۲۳